محمدرضا علیقلی از آهنگسازان پر کار آن سال‌های بود و برای یک فیلم جنگی معمولی به نام پناهنده موسیقی ساخته بود. در این میان این دو قطعه هم وجود داشت که شاید برای خیلی‌های مهم نبود اما برای من نوجوان دبیرستانی بارها و بارها تکرار شد و مرا به شعر حافظ و مولوی وصل کرد. اوهام هم در گام بعدی همین نقش را داشت.

امشب این موسیقی را بیت‌تونز شنیدم و تعجب کردم از کجا پیدا شده؟ و آیا کسان دیگری هم هستند چون من این موسیقی برای‌شان خاطره انگیز باشد؟

پناهنده»
اثری از: محمدرضا علیقلی

دانلود از بیپ‌تونز:
beeptunes.com/track/553164620

@beeptunes
[صدا ۴:۲۵]

Panahandeh
Mohammadreza Aligholi

مشاهده مطلب در کانال

برای خیلی‌‌ها آشنایی با شاعران کلاسیک از طریق خانواده فرهنگ‌دوست یا دوستان فرهیخته یا موسیقی سنتی بوده است. برای من دمخور شدن با شعر کلاسیک از طریق موسیقی پاپ و راک بود.

موسیقی ,هم ,کلاسیک ,محمدرضا ,طریق ,علیقلی ,کلاسیک از ,این موسیقی ,برای من ,از طریق ,محمدرضا علیقلی

مشخصات

تبلیغات

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

رویای بیت کوین Bitcoin Dream پرسش و پاسخ وردپرس سایت کیم کالا فروشگاه اینترنتی Lotus Water Psychology سایه وارونه داده پردازی نرم افکار اپیکیشن نت مانی net money مرکز تخصصی گچبری و قالبسازی آذین بیوگرافی ابوالفضل بابادی شوراب گروه هنری اولین اکشن سازان جوان اقیانوس طلایی .:: تنفّس صــــبح ::. شین نویسه خبر شهدای مدافع حرم پایکد نقاشی کشیدن درمان مو کبدچرب Sh.S نمونه سوالات استخدامی بانک تجارت (فروردین 1400) رسانه ارزهای دیجیتال و صرافی Coinex مرکز ماساژ در تهران